Putin premagal covid-19

Zdaj pravzaprav vidimo, kako resna je bila kovidna epidemija in kako se mediji selijo glede na zaslužkarske interese. Trenutno so dobički višji v orožarskih poslih, kasneje pride na vrsto mogoče spet covid ali kaj drugega, pretresljivejšega. Skrbe za nas kot kakšne dresurne živali, da le ne ostanemo prepuščeni sebi. Ne kovid ne Putin, tudi segrevanje ozračja ne ogrožajo življenja in pravic, ki smo si jih izborili po 2. svetovni vojni, ampak svojevrstno pojmovanje demokracije. Namesto življenja v pluralnem svetu nas potiskajo iz enega v drugo enoumje. O pravičnosti in pravicah kričimo na različnih zborovanjih, čeprav bi jih morali živeti. Temu se preprosto reče, demagoška požrtija.

Številni "strokovnjaki" nenehno skrbijo, da se ne otresemo strahu in osvobodimo podložnosti.
                                                                                                                                                                                                      Sl.vir: BenUnchartede

Mogoče so nekateri obrnili na šalo, toda obče spoznanje je, da je Putinova agresija na Ukrajino iztrebila covid-19, bolezen, zaradi katere smo dve slabi leti trepetali, se gnetli pred zasloni in kot obsedeni slepo prikimavali plačanim razlagalcem. Maske gor, maske dol, živi notri, mrtvi ven, cepljeni proti necepljenim, diskriminirani nasproti PCT dresiranimi. 
    Ja takšno življenje so vzdrževali politiki in elita, ki je sebe poimenovala stroka ter si s pomočjo mainstremskih medijev prisvojila celo pravico, da nekaj časa popolnoma svobodno razlaga znanost. Tisti, na drugi strani neizprosnega boja za izčiščenje virusa SARS-CoV-2, smo bili heretiki, trop teoretičnih bedakov, s katerimi manipulirajo zarotniki. Danes, le nekaj dni po dnevu, ko so jih Putinove enote začele krepko dobivati po zobeh v Ukrajini, gledamo podobno parado enoumja na Kongresnem trgu. Gnev proti vojni in Rusiji je snel maske vsem, priporočljiva razdalja je postala bližina podobno čutečih. Podobno, kot nas je koalicija gnala na protikovidne okope, 
nam zdaj kaže smer Ukrajina. 

Putin jih je "razrešil", še preden so lahko v imenu"stroke"
izrekli inkvizicijsko sodboobveznega cepljenja.

    Ko Janša, Tonin, Kovšca in Počivalšek govorijo v imenu miru proti vojni, zamolčijo, kako smo, pridruženi silam NATA, ugonabljali družbe na Levantu in drugje po Orientu. Ko govorijo o Putinski grozi, z besedico ne omenijo, da naši pogumni vojaki sanjajo v skrivališčih na severu o dnevnicah in dodatkih. In nihče od njih kremeljskega carja ne poimenuje z zločincem; kar dejansko tudi je. Poudarjajo naklonjenost Ukrajini, toda bojazljivo se obračajo proti Matjuški. Medtem ko iz različnih evropskih držav (Združeno kraljestvo, Hrvaška, Francija, Romunija, Poljska …) neodvisni in izurjeni vojaki pakirajo torbe pred odhodom na ukrajinsko vojskovališče, presrani koalicijski dvoličneži uprizarjajo kulturni program in se z besedami znašajo nad vojno, v kateri agresor ruši in uničuje vse, kar mu pride pod roke. Kje so zdaj vrli, domoljubni janševiki, da bi neposredno izpričali zavezanost svobodi in pravičnosti? Korenine izdajalske strahopetnosti so očitno pregloboke, da bi se v trenutni vladi zavedali, kaj pomeni braniti svobodo, demokracijo, pluralnost, življenja, ki ne čutijo kot neki mentalno zmešan starec v Kremlju.
    Prav zaradi takšne evropske strahopetnosti, ker ga niso udarili po prstih, ko je segel po Sudetih, se je Hitler dokončno udejanil. No ja, tokrat verjetno ne bo tako. Ruska armada ni niti vojaško niti tehnološko izurjena za sodobno vojskovanje. Postarani generali in kremeljski car očitno ne dojemajo, da se vojna bije na drugih ravneh; logistični, kibernetski, informacijski, gospodarski, finančni …, zato 65 kilometrska kolona pred Kijevem že par dni stoji. Obtičala je in čaka, da jo oskrbijo; mogoče na pomlad, na boljše čase, na trenutek, ko bodo objavili, da "kremeljski car" zaradi bolezni ne more več opravljati dolžnosti. Rusi so pač Rusi, a še zdaleč ne Putin in tistih nekaj izrojenih ritoliznikov, ki ga podpirajo zaradi lastnih dobrobiti. Zato je uperjati prst proti Rusom in Matjuški prav tako nesramno kot izganjanje nacistov iz države, na čelu katere je predsednik judovskih korenin, Zelenski.    
V imenu ideje za boljše zdravje!
    In bojim se, ker sem bil soočen, kako nesposobno, neučinkovito in manipulativno-sugestivno se je ta vladina koalicija lotila izganjanja covida, da bomo Slovenci znova izpadli trop nekorektnih bebcev, ki tipamo in tipamo za priložnostmi v meglenem svetu. Ne vem, bomo mogoče spet dobili kakšno strokovno skupino za ukrajinsko vojno, da nas bo pestovala v enoumju, kako slabi so Rusi in dobri Ukrajinci. Koga le bodo tokrat uvrstili med necepljene. 
    No ja, vrnimo se nazaj. Le kam je izpuhtela strokovna skupina za covid-19? Kam so naenkrat poniknile avtoritete, ki so nam obljubljale gibanje na varni, cepljeni strani. Kje so Štrukelj, Jereb, Tomšič, Ihan, Logarjeva, Beovićeva, Krek, Petrovec, Rozman …, z ministrom Poklukarjem na čelu, ko so se začele pojavljati preverjene informacije, da cepiva sesuvajo imunski sistem in pri cepljenih zvišujejo obolevnost in smrtnost ter številna zdravstvena tveganja? Kam le je izginila vsa ta "stroka", ko so nevladne organizacije začele sistematično raziskovati in soditi napihnjencem, ki so delali v škodo ljudi, nas zavajali, nam lagali in skupaj z vodilnimi mediji načrtno razpihovali paniko?
    Ko vsi gledajo v zrak, je prav, da se držimo tal. Drugače lahko od navdušenja poletimo oziroma znorimo. Še pomnimo, kako strumno so stali postrojeni pred kliničnim centrom, policaji, civilna zaščita, zdravniki, politiki in mahali preletu vojaških letal v imenu zmage nad prvim kovidnim valom? Bedno, revno in smešno. In ti ljudje nas podučujejo, svetujejo, a bi sami potrebovali nekoga, da jim pokaže, kako odrasti. 

Prodajalci besed, kje so janševiški bataljoni za Ukrajino?

    Janševiška vlada in še nekateri "poklicani" delujejo, kot da je upravljanje države predvolilna predstava. Vse, kar si izmislijo, rečejo, napišejo, je politična agitacija. Le laž ni dogma, ampak je nadvse prilagodljiva, kot lahko vidimo. V tem pogledu so hujši kot partizanski politkomisarji in skojevski funkcionarji v povojnem obdobju na naših tleh. Človeka in njegove temeljne pravice kot nič odpihnejo iz pravnega reda in si nas podredijo za statiste v lastni predstavi. Pri tem pa brizgajo iz številnih špric slabo raziskana cepiva, da se od brade cedi. A najhuje je, da smo od tega siti, oblečeni, preskrbljeni … Ja, vsaj dokler iluzija ne poide, ko se znajdemo na črpalki in preračunavamo, koliko nam je še ostalo za naslednji polni tank goriva                
    Putinovo norenje in znašanje nad Ukrajino je začasno res izgnalo strah pred covid-19 iz naše zavesti, saj vanjo precej učinkovito vsajajo grožnjo pred tretjo svetovno vojno in nuklearnim udarom. Očitno drži, da človeštvo lahko poslušno deluje za potrebe velekapitala le, če se počuti ogroženo. Strah tudi ovce na pašniku požene skupaj, da potem družno blejejo, ko jih medved eno po eno pobija s šapo. Nekaj podobnega se dogaja nam. Ker gledamo v zrak in ne v tla, na katerih stojimo! 

    No, ja če nas kandidat za Nobelovo nagrado, Putin; ker mu je uspelo, česar ni Združenemu kraljestvu, ZDA, Evropi in celemu svetu, izkoreniniti covid, in to dobesedno čez noč; ne bo presenečal naprej s temačnimi ukrajinskimi morilskimi zgodbami, potem se nam v jeseni obeta preroditev v ponovne kovidne obsedence. Mark Zuckerberg in Pfizer sta že namenila v poseben sklad za globalno raziskovanje višjih ravni manipulacije in vključevanje uporabnih izsledkov v medijsko osveščanje o kovidni preventivi vsak po 20 milijard. Severno ameriški sklad CDC je pravkar objavil mednarodni razpis, da se "raziskovalnemu" projektu priključijo iz ustanov, ki jih zanima poglobljeno proučevanje, kako na bolj učinkovit način predstaviti cepiva in potrebe po njihovi konzumaciji. 1. marca so se začeli o podobni vsebini pogajati tudi znotraj posebnega medvladnega pogajalskega telesa v Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO) v Ženevi. Do konca avgusta bi radi sprejeli način dela in časovni razpored protikovidnih preventivnih aktivnosti na globalni ravni. In le kot zanimivost, kako visoka je skrb za naše zdravje, izključno naše zdravje, naj povem, da se z dogovorom, ki naj bi ga šele dosegli, že strinjata sklad Billa & Melinde Gates ter ameriški milijarder Marcel Arsenault. Nas bo zdesetkala jedrska vojna ali cepiva, ki uničujejo, degradirajo naš imunski sistem? To s segrevanjem ozračja se namreč dogaja absolutno prepočasi.  

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Brambovska varda

Tehnološka strast po življenju

Lisjak je pravi lisjak