Na Brdu je "stroka" na tiho podprla Deklaracijo iz Great Barringtona



Veliki posvet "stroke" na Brdu so mnogi sprejeli z olajšanjem. Vlada se je namreč odločila, da pred volitvami ne bo vzdrževala neugodnega stanja zanjo, ko je iz države delala jetnišnico iz nas pa arestante brez pravic. Pravzaprav je do zdaj le vadila, da bo v jeseni odnose z ljudstvom še bolj zaostrila, če janševikom seveda uspe zadržati parlamentarno večino. Seveda se je tudi pri sproščanju protikovidnih ukrepov, tako kot ob njihovem zaostrovanju, "stroka" pokazala neverjetno kooperativna. A lahko se le vprašamo, kako bi se zgodba nadaljevala, če bi v nas brizgali nekoliko bolj kakovostna cepiva in bi neobvladljivi covidni sev omikron ne razkril njihovih nesmislov. Povedano sila po domače: "Stroki" je zjebal znanje, Tako da so "strokovnjaki" ostali odprtih ust. 

        Da zijajo, smo lahko videli, ker so sneli maske. Očitno jim je ob omikronovih presenečenjih zmanjkovalo zraka. Celo Ihan, zdravnik, profesor in še mnogo tega, je ostal brez pojasnil. Pogovorom o proticovidnih cepivih pa se je začelspretno izmikati. Očitno so ga razočarala ali pa ni več tako prepričan o njihovi učinkovitosti in odrešljivosti.

        No ja, na včerajšnjem zasedanju na Brdu, "stroka" na čelu z ministrom Poklukarjem ni naredila popolnoma nič drugega, kot spoznala lastno veliko zmoto. In da bi se za svoja naduta dejanja in goljufiv odnos do javnosti in znanosti spokorila, je kar naenkrat sprejela staretegijo proticovidnega delovanja, ki so jo predlagali oporečniki, prezrti strokovnjaki, zdravniki, naravoslovni in družboslovni znanstveniki, skratka zarotniški teoretiki, zbrani okrog deklaracije iz Great Barringtona. (The Great Barrington Declaration). Seveda so po stari navadi predloge prikazali, kot da so plod njihovega lastnega uma in so obstoj omenjene deklaracije zvito zamolčali. 


        Na čigavem zelniku so tokrat rasle debele glave, presodite sami. Bistvo strategije, ki so jo predlagali v dokumentu iz Great Barrngtona je, da se prekuženost doseže po naravni poti in to v najkrajšem času, brez omejitev za zdrave ali netvegani del populacije. Izjemno skrb je treba nameniti tistim, ki jih bolezen covid-19 dejansko ogroča; zdravstveno in življenjsko. In omejitve ter varovalni ukrepi se morajo nanašati prav na ranljivi del prebivalstva, da ogroženi ne bo izpostavljen okužbam oziroma bodo pravočasno dobil potrebno zdravniško pomoč ter zdravstveno nego. 


        Kakorkoli že, nestrokovnost in obsedenost s položaji, oblastjo in zaslužki, sta mi uničili domala dve leti življenja, ki sem jih dobesedno pretrpel v grozaumju, ker si je neka janševiška baraba omislila, da si bo utrla pot v samodrštvo. Lastna dejanja je opravičevala z nekakšno epidemijo in ustvarjanjem morečega psihotičnega stanja v družbi, ob pomoči samooklicane "stroke". 

Odvzeli ste mi dve leti življenja v samostojni državi, za katero sem se po nekakšnem naključju tudi sam boril. In tega, vam zagotovo ne pozabim tovariši!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Brambovska varda

Tehnološka strast po življenju

Lisjak je pravi lisjak