Trikrat cepljeni so strelovod za covid-19

Trikrat cepljeni predstavljajo ogromno večino januarskih covidnih primerov, in sicer prednjačijo tako po številu obolelih, nujni zdravstveni oskrbi kot tudi umrljivosti, je mogoče povzeti iz rednega tedenskega poročila, ki ga za tekoče spremljanje proticovidnega cepljenja pripravlja Agencija za varovanje zdravja v Združenem kraljestvu (UK Health Security Agency). 

Se protikovidna cepiva sprevračajo v lastno nasprotje?
Vir: TheExpose
        

        Poročilo 6. tedna  se vsekakor splača prebrati v celoti; seveda, če imate voljo in čas. Če ne zaradi drugega, da ugotovite, kako avtorji na vsak način, verjetno po kašni višji zapovedi, poskušajo prilagoditi in prikazati podatke kolikor toliko skladno z vladino protikovidno strategijo in propagando. Da so si slednje podobne kot jajce jajcu, ni treba posebej opozarjati. To je drugače tudi precej zgovoren dokaz, da epidemijo in vse povezano z njo ter cepljenjem usmerja neki nadnacionalni, verjetno neformalni organ, ki vsekakor nima nič skupnega s Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO). Tisti, ki se na vse skupaj spoznajo nekoliko bolje od nas, ki od štirih do ene pritiskamo na kovaški meh, vedno glasneje ponavljajo, da za vsem skupaj stojijo poslovneži, državni funkcionarji in kapitalistični ideologi, kot so: Gates, Biden, davoški Klaus Schwab, Googlov Larry Page, Pfizerjev Albert Bourla, Ursula von der Leyen, Macron, nemški kuloaristi, odstopljeni Sebastian Kurz, Boris Johnson … 


        Bolj, ko spremljam covidno stanje po državah, pregledujem in preračunavam različne podatke, bolj sem prepričan, da v ozadju ni nobene zarotniške teorije, ampak da gre v bistvu za zaroto proti ljudem, državljanom in apatridom, proti vsem nam, ki bi radi uživali radosti življenja in si slednjega naredili, kar najbolj udobnega. Že če pogledamo, kako se je pri nas zlovešča, nazadnjaška vlada lotila protikovidnih ukrepov, nam bo kmalu vse jasno. Saj se nismo rodili zgolj, da preživimo ter da nas ne zebe preveč, da bomo nosili obrazne maske, stali v vrstah pred trgovinami, ambulantami, testirnimi mesti in vsakih nekaj mesecev nastavljali ramo, da nam nabijejo vanjo poživitveni odmerek? Večina ljudi od življenja nima nič, a ker smo volivci, nas hranijo ravno toliko, da pred volitvami ne omahnemo. Ja, ne država, ampak janševiška vlada in aparatčiki razmetavajo milijarde, namesto da bi jih vlagali v prihodnost, v bodoči višji osebni in družbeni standard. In namesto da bomo jutri služili, načrtovali, se radovali življenju, si bomo trgali od ust, da bomo lahko odplačevali dolgove, požrtijo, na kateri so se eni prenažirali kaviarja na naš račun.


        Le poglejmo, kako se je koalicija lotila epidemije? Kot kakšne podrtije, ki je z vseh strani podprta z debelimi koli, da se ne sesuje. Prav to je nasledstvo, za katero se bodo udarili aprila. Mantra za mantro je padala, velike obljube pa so nadomeščali z vedno bolj puhlimi in za lase privlečenimi izgovori. Dokler, dokler se nismo okužili vsi, zboleli in se po naravni poti prekužili. Pravzaprav je šlo za spontani socialni darvinizem, pa to priznamo ali ne. In če se analitiki ne motijo, in po mojem se nikakor ne, se bomo šele prav začeli boriti za preživetvene privilegije. . Kdor še upa na zdravstveni sistem, naj ga razočaram. Ja, ja, veliko so obljubljali ti janševiki, sedaj pa nas veliko nima niti osebnega zdravnika. 


        

Ali protikovidna cepiva uničujejo imunski sistem?
Vir: Expose
Kakorkoli že, videti je, da se tudi cepiva, za katera smo pretežno verjeli, da bodo končala to moreče, brezumno vzdušje in obračunala s covidom, se očitno sprevračajo v nekaj čisto nasprotnega. Izkušnje za pripravo vektorskih in mRNK cepiv so bile, kot vse kaže, hudo pomanjkljive, in sedaj, ko v naših telesih razpada imunski sistem, tako, da nekateri že govorijo o novodobnem AIDSu oziroma VAIDSu, praktično nihče več ne ve, kaj narediti. Nihče ne ve, kako obrniti proces pridobljene imunske pomanjkljivosti, da nas ne bo pobrala običajna pljučnica ali katera od vsakdanjih viroz, ki nam jih otroci, vnuki kot po tekočem traku prinašajo iz vrtca in šol.


Osebno nisem perfekcionist, zato me tudi ne zanima, kdo goljufa s podatki in jih spreobrača, da bi služili njegovim interesom. Podatke in dogodke ocenjujem "čez prst" in neke eksaktne statistične in matematične metode, s katerimi zmanjšujejo ali odpravljajo možne napake v izračunih, me niti ne zanimajo. Če recimo vidim, da za covidom zboli 23-krat več trikrat cepljenih kot necepljenih v moji starostni skupini, od 60 do 69 let; jih 3-krat več pristane na intenzivni negi ter jih 1,4-krat več odide na zadnjo pot z nogami naprej(1), vsekakor ne bom iskal dlake, kjer je ni, recimo v jajcu, ampak se bom začudeno vprašal:  

"Kaj niso bila cepiva narejena, da bi nas obvarovala pred omenjenimi zdravstvenimi tveganji?" 



Navedek:


(1) Covid-19 surveillance report, week 6. Tabela 10/40, Tabela 11/41, Tabela 12/42,43. UK Health Security Agency. 10. February 2022. https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1054071/vaccine-surveillance-report-week-6.pdf





Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Brambovska varda

Tehnološka strast po življenju

Lisjak je pravi lisjak