Protikovidna cepiva so 49 krat bolj ubijalska od cepiv proti gripi

Ne, ne gre za nakladanje anticepilcev, ampak preprosto za nazorno obdelavo uradnih podatkov vlade ZDA. Pri prikazih so uporabili predvsem poročilo The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), ki ga prpravljajo pri Središču za nadzor nad boleznimi (Centers for Disease Control - CDC). Primerjali so večletne (2008 do vključno 2020), škodljive stranske učinke cepiva proti gripi z zabeleženimi (december 2020 do vključno januarja 2022) posledicami cepljenja proti covidu-19. No, ja pri izračunavanju objektivno primerljivih učinkov so se morali pozabavati tudi s pogostostjo prejemanja odmerkov. Vemo, da se proti gripi praviloma cepimo enkrat letno, medtem ko je večina cepljenih proti covidu-19 prejela kar tri odmerke v dobrem letu, posamezniki tudi štiri. 

V razvitem svetu vsakemu pripada vsaj nekaj protikovidnih odmerkov!
Sl.vir: TuftsUniversity

        Ugotovitev je javnostni posredoval spletni novičar The Exposé, ki je znan predvsem po tem, da brska po uradnih datotekah, poročilih, preglednicah in diagramih ter zasleduje mnenja odgovornih za covidno krizo, kakor tudi mnenja in izsledke tako imenovanih oporečnikov. Preprosto bi lahko rekli, da so pri The Exposé odločeni, da bodo izvedensko podkurili samooklicanim "strokovnjakom"; prav tistim, ki okužbo s SARS-Cov-2 in bolezen z nemogočim imenom, covid-19, spreminjajo v množično psihozo, da lahko izkoriščajo psihosocialno krizo za uvedbo izrednih razmer in državnega totalitarizma s terorističnimi primesmi. Ja The Exposé stopa na skriti rep plazilcev, kot so Beovićeva, Štrukelj, Logarjeva, Ihan, Tomažič, Jerala, Krek …, da jim nazorno pokaže, da na kočljive zdravstvene podatke lahko gledamo popolnoma razumsko, ne pa le v luči katastrofe. 


        

ZDA, število prejetih odmerkov cepiv proti gripi in covidu
Vir: Expose
Ne vem, a osebno se ne morem otresti pomisleka, da gre pri omenjenih in trenutni vladi za očiten poskus samopromocije, s katero želijo zadovoljiti manjvrednostne komplekse s poudarjanjem lastne pomembnosti. V zgodovini imamo nešteto podobnih primerov, ko ljudje spodbudijo ali izkoristijo katastrofo za blaženje frustracij, ki so povezane z nizko samopodobo. Nekaj sličnrga je bilo ves čas prisotnega tudi v nekdanji JLA. Odnosi v režimski vojaški sili so temeljili na podcenjevanju, poniževanju, razvrednotenju človeka v slepo poslušno kreaturo. Posamični in obči kompleks manjvrednosti se je na zunaj kazal predvsem v neverjetni volji za bojevanje, obračunavanje z nasprotniki in ustvarjanje občutka nenehne ogroženosti države. Da je bila JLA v bistvu katastrofa, ki se je sesedla vase, posamezniki pa so se uveljavili tudi kot zločinci, nam veliko pove o dejanski vrednosti vojaškega sistema, sistema, v katerem prevladujejo zapostavljeni ljudje z nizko samozavestjo. 


The Exposé je eklatanten primer osovraženega medija med covidnimi pravoverci. Verjetno zato, ker njegovi sodelavci znajo brati, preračunavati in pojasnjevati uradne podatke. Prav koronovanje je namreč pokazalo, da je vedenje, še posebej, če je kritično, nezaželeno za vlade enoumja in zaslužkarske farmacevtske in klinične korporacije. Cenzura, zelo očitno; izkusil sem jo tudi sam; jo izvajajo tudi proti The Exposé, pa nas na neki način opominja, da dostopa do informacij še zdaleč ne preprečujejo in omejujejo demokratično in pluralistično naravnane organizacije. Takšnega, paternalističnega odnosa; kaj je dobro za ljudi; se poslužujejo predvsem samodržci. In korporacijski motivi po večji moči, vplivu zaradi višjih zaslužkov in čim bolj temeljitem obvladovanju trgov nimajo niti kanca demokratičnega značaja. Korporacije hočejo služiti, kot sami pravijo, z upravljanjem kupcev, to pa z drugimi besedami pomeni z manipulacijo. Vse lepo in prav, a kaj, ko so se podobnega razmišljanja navzele tudi vlade. Ustanove, ki bi morale skrbeti za ljudski servis, so kar naenkrat preskočile med oblastne voditelje, ki storitve za ljudi preobražajo predvsem v načine za njihov nadzor, za zatiranje in onemogočanje drugače mislečih ter podpiranje korporacij pri skrbi za njihov zaslužek. 


        

Zabeleženi negativni dogodki pri posameznem cepivu
Vir: TheExpose
Raziskovalni novičarji, kot je The Exposé, se hitro znajdejo na tarči. In ko jih enkrat odstrelijo iz globalne atmosfere, imajo vseprisotne korporacije, kot so Google, Facebook, Twitter, Telegram, Pay Pal vsekakor tehten razlog, ki seveda ni niti najmanj povezan z njihovo zavezanostjo do objektivnih in verodostojnih informacij, ampak izključno s čistim zaslužkom. Ne, ne gre le za ohranjanje oglasnih prihodkov, temveč za jamstvo, da režimi, ne bodo omejevali njihovega dela in bodo lahko praktično neomejeno širili lastni in vpliv drugih korporacij med naročniki njihovih storitev. Evidentna primera takšnega sožitja med režimi, korporacijami na eni strani in informacijskimi tehnološkimi velikani, ki so tudi sami ogromne nadnacionalke, sta prav The Exposé in Corona Investigative Committe. Raziskovalni novičar se preživlja izključno s prostovoljnimi prispevki naročnikov in sledilcev in je, ko so mu pri Pay Palu odpovedali sodelovanje, čez noč ostal brez 75 odstotkov prihodkov. Razumljivo, da bo preusmeritev tega denarja preko drugih posrednikov trajala nekaj časa, zato je vprašanje, če se bo medij, ki je izjemno pomemben za nasprotnike režimskih korona-diktatur, obdržal. Na Corona Investigative Commite se je spravila Nemčija s tem, ko je ukazala še do nedavnega neodvisnemu Telegramu, da blokira oziroma ukine sporočilne kanale omenjene organizacije. Slednja jih moti, ker je jedro neodvisne mednarodne preiskave o načrtovanih institucionalnih zlorabah okužb in bolezni covid-19 za vzpostavljanje okrepljenega režimskega nadzora nad posamezniki in družbo ter manipulacijo. Hkrati je na voljo vedno več različnih dokazov, da množično psihozo, ki jo spodbujajo s protiepidemičnimi ukrepi, izkoriščajo za plenjenje javnih sredstev. Z njimi režimi plačujejo drage in vseobsežne, neučinkovite cepilne kampanje. Ja, tudi tako, z omejevanjem dostopa do informacij, s cenzuriranjem v navednicah zmotnih, nepreverjenih informacij o režimskokorporativnih(1) sponah prihajajo cepiva v naša telesa. Ker pravočasnih informacij o njihovi škodljivosti ni oziroma so le te precej pomanjkljive, pa je praktično nemogoče, da bi nas pred farmacevtsko agresijo obranil lastni razum!


        

Štev. uporabljenih odmerkov na zaznan negativni dogodek
Vir:TheExpose
Glede na pohlepno zaslužkarsko fronto, ki se je spravila na "nekega nepomembnega" novičarja, je to še najboljši signal, da njegovih sporočil nikakor ne gre prezreti in zanemariti. Še posebej ne trditev, da so najbolj zaželena protikovidna cepiva kar 49-krat smrtonosnejša od letnega odmerka protigripina(2). Seveda pri tem ne želimo reči, da so cepiva smrtonosni strup, ki ugonablja vse po vrsti, ampak mislimo predvsem na stranske, neželene in škodljive učinke, po katerih praktično slovi vsak lek in se trenutno merijo še v desettisočinkah, če ne celo milijoninkah odstotka. In medtem ko posamezne nevarne učinke, neželene indikacije, največkrat spregledamo oziroma radi podvomimo o njih, celovitih vplivov zdravila na zdravje, le ne moremo pustiti v nemar. Še posebej ne, ker se večinoma pojavljajo zapoznelo in kot bolezenski sindromi prizadetega presnovnega ravnotežja. Tako očitni pojavi postcepilnega miokarditisa, za katerega je škotski urad za javno zdravje (3) ugotovil, da se je število primerov podvojilo s cepljenjem, so zaenkrat še premalo zgovorni.


        

Število uporabljenih odmerkov na enega umrlega
Vir: TheExpose
Že v diagramu, ki prikazuje neobdelane podatke o številu prijavljenih neželenih dogodkov pri uporabljenih odmerkih enega in drugega cepiva v različnih časovnih razponih, lahko ocenimo, tako čez palec, da so o protikovidnih cepivih v 14 mesecih spisali 5,4-krat več poročil o zaznanih motnjah in posledicah kot pa v 13 letih o cepivih proti gripi. Kot lahko vidimo v prvem diagramu, so v obdobju med 2008 in 2020 v ZDA porabili 1,720 milijarde odmerkov cepiv za preprečevanje gripe, v dobrem letu (december 2020 do 27. jan. 2022) pa kar slabo tretjino od omenjenega števila protikovidnih doz. Nesorazmerje, ki ga poganja plandemija(4), je torej očitno. Toda ko stvari preračunamo in jih podredimo statistično matematični logiki, ugotovimo, da so protikovidna cepiva bistveno bolj nevarna, kot je videti na prvi pogled. Rezultati namreč močno oporekajo vsakemu uradnemu poročilu in "strokovnemu" pojasnilu, v katerem trdijo, da je cepljenje absolutno varno. Rezultati prav tako postavijo na tanek led tudi uradne podatke Združenega kraljestva, s katerimi kraljevina dokazuje, da je cepljenje izjemno učinkovito. 


        

        Uradni podatki Bele hiše tako ne maličijo zgolj podobe v domači državi, ampak tudi v drugih državah, ki imajo kolikortoliko sposobno statistiko in objektivne poročevalce. Državljani v drugih državah smo praktično zdravi. Le sam in tja ujamemo, kakšno delno vest, ki za trenutek sproži dvome, a po zaslugi uradnih ustanov in vodilnih medijev hitro ponikne v protizarotniški informacijski kloaki. Vsekakor bo zanimivo videti, čez čas, ko bodo tudi slepe ščemele oči, ker ne bo mogoče prikriti pravih vzrokov za naraščajoča telesna nelagodja, v kolikšni meri bodo naša zdravstvena tveganja zaradi prejetih odmerkov protikovidnih cepiv odstopala od izmerjenih in izračunanih v ZDA glede na rizike, ki so jih ugotovili pri cepivih proti gripi. Prepričan sem, da bi se moral prav vsak, ki se želi cepiti, kar najbolj resno vprašati, v kolikšni meri si protikovidna cepiva sploh zaslužijo to ime, če so izračuni pokazali, da je kar 17 in večkratna verjetnost, da se pojavijo različne zdravstvene motnje in posledice pri njih, kot pa pri cepivih proti gripi. 

        Očitno pa omenjena spoznanja Joeja Bidna in glavnega svetovalca za covid-19 Anthonyja Faucija ne ganejo. Njuna pripadnost korporacijam in podložnost kapitalu je več kot očitna. Bela hiša namreč ravnokar išče opravičilo, da izpostavi protikovidni igli otroke mlajše od 6 mesecev, praktično dojenčke. Takšna brezpogojna predanost oziroma prodanost velekapitalu, njiju in mnogih drugih, ki igrajo podobno igro, ne odvezuje odgovornosti in obtožb, da so del kriminalne druščine, ki nam z zdravstvenim totalitarizmom jemlje pravico do življenjskih radosti, predvsem pa do zdravja.


Navedki: 


(1) Režimskokorporativne spone predstavljajo enega izmed fašistoidnih temeljev, vsekakor pa predstavljajo jedra, iz katerih vznikajo sodobni totalitarizmi, ki so zasnovani pretežno na zdravstvenih ukrepih. Nekakšno "humano" zatiranje preko katerega prevzemajo oblast današnji avtokrati in oligarhi.


(2) Protigripin - cepivo ali lek proti gripi. Skovanka in prispek k bogatejšemu slovenskemu izrazoslovju.


(3) Public Health Scotland


(4) Plandemija, planirana, načrtovana epidemija.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Brambovska varda

Tehnološka strast po življenju

Lisjak je pravi lisjak